Gratis frakt & Nöjdkund-garanti

FAQs

Produkter

Varför är ni så billiga jämfört med konkurrenterna?

För det första säljer vi bara online. På så sätt slipper vi kostnader för lokala lager, butiker, komplicerad logistik och en omfattande administration. Det är en enorm prissänkning i sig självt!

Men det finns en sak till: våra varor tillverkas på begäran, vilket innebär att vi producerar och skickar varan direkt till dig - ingen mellanhand. Detta resulterar i försäljningspriser som inte inkluderar provisioner eller avgifter för andra företag som kunden inte ens känner till.

Din eventuella nackdel: Något längre leveranstider (se leveranstiderna för ditt land nedan).
Din fördel: Medan konkurrenterna måste lägga till kostnader för lager, lokala butiker, administration, dyr logistik och mellanhänder till sina försäljningspriser, säljer vi direkt till dig och kan därför alltid erbjuda dig de bästa priserna med vårt arbetssätt.


Leverans och frakt

Var är min beställning?

Vi strävar efter att tillverka och skicka din vara så snabbt som möjligt! Tänk på att vi utöver leveranstiderna har en leveranstid på en arbetsdag och därefter en produktionstid på 2 - 6 arbetsdagar. När varan är packad skickas den omedelbart och är vanligtvis hos dig inom 10 - 15 arbetsdagar.

Om du har mer detaljerade frågor om din beställning kan du alltid kontrollera våra leveranstider i sidfoten och se spårningslänken som skickats till dig i det automatiska leveransmeddelandet. Om du har några frågor kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär - vi hjälper dig gärna!

Varför fungerar inte mitt spårningsnummer?

Observera att det kan uppstå problem med spårningen om ditt paket byter transportör. Detta är normalt och löses vanligtvis inom en arbetsdag.

Om du fortfarande har problem kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär så ska vi ta hand om det så snart som möjligt.

Hur lång är leveranstiden?

På grund av stor efterfrågan på en produkt kan det ta 2 - 6 dagar innan vi kan skicka den eftersom vi väntar på en ny leverans från vår leverantör. Vi lovar att göra vårt bästa för att alltid ha tillräckligt med lager, men ibland är efterfrågan för stor. Vi anger efterfrågan på en produkt på vår produktsida.

Leveranstider:

Observera att på grund av COVID-19 prioriterar många rederier att skicka och ta emot akut och nödvändig medicinsk utrustning. Detta kan innebära att leveransen kan ta längre tid än vanligt. I allmänhet tar det 12 - 15 arbetsdagar för beställningar som behandlas i Tyskland, Österrike och Schweiz att komma fram. Ibland kan det dock ta mellan 15 - 25 arbetsdagar beroende på var du bor.

Om du vill kontrollera statusen på din beställning kan du läsa det e-postmeddelande som automatiskt skickades till dig efter att din vara skickats. Kontrollera även din skräppostmapp. Du är också välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär angående din försändelse.

Hur lång är leveranstiden?

Av logistiska skäl skickar vi ibland beställningar i separata paket. Oroa dig inte, vi glömmer aldrig produkter från en beställning och paketen skickas nästan samtidigt.

Det andra paketet anländer vanligtvis inom några dagar efter det första.

Returer och återbetalningar

Vad är vår återbetalningspolicy?

Alla återbetalningar omfattas av de regler som anges i avbokningspolicyn.

Var returnerar jag varor?

Eftersom produkter MÅSTE godkännas för returer först, får du inte returnera din produkt till den ursprungliga adressen på paketet utan att först prata med oss. Om din produkt är berättigad till återbetalning kommer vi att ge dig en returadress under godkännandeprocessen.

Vem betalar returfrakten?

Om returen godkänns, ansvarar du för kostnaden för returen.