Personligt namnhalsband - är det smaklöst?

Personligt namnhalsband - är det smaklöst?

Trender kommer och går, och vi har alla upplevt trender som vi inte kan glömma bort och som vi inte heller vill uppleva. Vissa trender kommer definitivt att komma tillbaka, och vissa är här för att hålla sig kvar under en längre tid.

Namnhalsband är ett bra exempel på populära halsband, men är de trendiga eller smaklösa?

Fortsätt läsa för att lära dig mer om namnhalsband och hur du bär dem.



  • Du kommer att lära dig i det här inlägget
  • Är namnhalsband smaklösa?
  • Är det konstigt att bära ett halsband med ditt namn på?
  • Är det konstigt att bära ett halsband med din pojkväns namn på?
  • Ska jag ge min flickvän ett halsband med mitt namn på?
  • Hur bär man ett halsband med namn?
  • Slutsats
  • Är namnhalsband smaklösa?

Namnhalsband finns på här på Stanbarry 
Vi har alla sett halsband som får dig att skrika för att de förstör bärarens utseende, men du kommer att bli glad att veta att namnhalsband inte är smaklösa. Namnhalsband är trendiga och mycket populära idag.



Med personalisering som en av de största trenderna i smyckesvärlden är det inte förvånande att se att namnhalsbanden inte är något av tacky.

Ett namn resonerar med din själ, din ande och din identitet, och att ha ditt namn förskönat på ditt halsband/kropp; då kommer det att förstärka din persona samtidigt som det stärker dig. Kärnan i ditt namnhalsband som ger dig kraft.

För att fira den stärkande andan i din identitet och själ kan ett namnhalsband vara det bästa du kan göra för din finaste samling. Namnhalsbanden är tillverkade av de finaste, högkvalitativa metallerna som mässing, silver, guld och stål, och de personliga namnhalsbanden finns i olika utföranden. Du får välja typsnitt, stil, design och vilket namn du vill ha på halsbandet.

I den här artikeln tar vi en titt på allt du behöver veta om namnhalsband, och varför det kan vara ett bra drag att köpa ett namnhalsband till dig själv eller din partner.



Är det konstigt att bära ett halsband med ditt namn på?

Huruvida det kan vara obehagligt eller inte att ha ett namnhalsband på sig kan bero på dina preferenser. Medan vissa människor tycker att namnhalsband är den bästa och viktigaste delen av deras smyckessamling, kan andra inte stå ut med det alls och tycker att det är ganska obehagligt. Så är det konstigt att bära ett halsband med ditt namn på? Tja, vi skulle säga kanske.




Men innan vi skriver av namnhalsband och om du ska bära det eller inte, ska vi ta en snabb titt på namnhalsbandens historia.

Även om kändisar som är förälskade i smycken med namnskylt som vanligtvis är ett guldhalsband som tillkännager bärarens namn har gjort det i åratal, har denna trend varit en del av många kulturer i årtionden, och den har setts på platser som Italien och Puerto Rica. Naturligtvis har samma sak setts med hiphop- och popartister, som behöver sina namn ute på sina halsbandskedjor.

I dag går de flesta namnskyltar ofta under namnet Carrie necklaces, och trots att det går månader tillbaka i tiden har det funnits under en riktigt lång tid.

Observera att om du är osäker på om du vill bära ett halsband med hela ditt namn, är det en bra idé att välja ett halsband med endast dina initialer.

Kom ihåg att namnhalsbandet kommer att bli lite konstigt när du har alla som läser och säger ditt namn högt. Det skulle också locka till sig knäppgökar, vilket är anledningen till att vi tycker att namnhalsbanden kan vara lite tacky och konstiga.



Är det konstigt att bära ett halsband med din pojkväns namn på?



Även om svaret på den här frågan skulle bero på hur ert förhållande ser ut och hur länge ni har varit tillsammans, skulle vi säga att du bör undvika att ge din flickvän ett halsband med ditt namn på.
Även om ett namnhalsband är en av de bästa sakerna du kan investera i, om du inte är alltför galen i att ha ett namnhalsband på dig, kanske du vill ta ett litet steg tillbaka om du bär ett namnhalsband med din pojkväns namn.

Ett halsband med ditt namn stylat på skulle smickra din själ, och det är också en bra idé om du letar efter en personlig presentidé till någon speciell.

Med deras namn eller initialer på halsbandet kan du skapa några av dina mest uppskattade stunder på ett förtjusande sätt.

Å andra sidan är det kanske inte den bästa idén att bära ett namnhalsband med någon annans namn på, särskilt din pojkväns namn. Om du måste ha en bit av din man på dig kanske du ska prova ett halsband med deras namninitialer.

Ett begåvat halsband med hans initialer snarare än hennes initialer skulle få henne att känna sig inbilsk. Det skapar en illusion av att han försöker stämpla dig som hans, och det är inte många av oss som tar det positivt. Så, ja. Det är konstigt att bära ett halsband med din pojkväns namn på.

Ska jag ge min flickvän ett halsband med mitt namn på?


Även om svaret på den här frågan skulle bero på hur ert förhållande ser ut och hur länge ni har varit tillsammans, skulle vi säga att du bör undvika att ge din flickvän ett halsband med ditt namn på.




Det kan verka romantiskt ur ditt perspektiv, men om ni är i ett nytt förhållande, till exempel, skulle halsbandet med ditt namn få dig att framstå som en mycket possessiv partner, och saker och ting skulle kunna gå av stapeln från det ögonblicket.

Om du lutar åt att ge henne ett personligt halsband, välj ett halsband med hennes initialer, eller ännu bättre, gör några undersökningar och ta reda på vad hon älskar, och låt sedan halsbandet vara formgivet med det hon gillar.

Så, NEJ. Ge inte din flickvän ett halsband med ditt namn på. Det är vansinnigt, du kommer att se ut som en vansinnigt berättigad partner, och hon skulle inte vilja vara med någon sådan person.



Hur bär man ett namnhalsband?


Förutom att vara en politisk och kulturell symbol har namnhalsband funnits ganska länge, och de fanns definitivt på mode/popscenen före 80-talet.

På 90-talet populariserades de av Sex and the Citys Carrie Bradshaw, och om du gillar namnhalsband måste du se till att du bär dem på rätt sätt.

Här är några sätt att bära dessa skandalöst söta, eklektiska och superchica halsband.



Ett kort namnhalsband passar utmärkt till en enkel t-shirt med rund hals eller en blus med de två översta knapparna öppna.
Bär det med en underklänning för en chic cocktaillook.
Du kan också bära det med en rullkrage.
Lägg det i lager med ett vanligt halsband
Se bara till att materialet som används och personaliseringen matchar din outfit och andra accessoarer.



Slutsats
Namnhalsband är snygga och trendiga idag.

Om du gillar personliga smycken kommer du att bli förälskad i ett halsband med ditt namn på.

Priset på de personliga halsbanden varierar, men du kommer inte att se smaklös ut i ett namnhalsband, så länge det är väldesignat.

Tillbaka till blogg